MAS BRASA OPENT OP 9 JUNI

ONLINE RESERVEREN OPEN 

MAS BRASA OPENT OP 9 JUNI

ga naar www.masbrasa.be of bel 0475.645214 of 050.610061

ONLY OPEN FOR DINNER gedurende de maanden Juni, Juli, Augutsus

lunchtime uitzonderlijk gesloten wegens tekort personeel

Gewijzigde openingsuren gedurende JUNI (sluitingsuur 22 u.)

1° service vanaf 17.45 t/m 18.15 (tafel ter beschikking voor duur van 1u30') 

2° service vanaf 19.45 u tot 20.15 u verplicht gesloten om 22 u)

Maximum 4 personen per tafel

Vanaf Juli en augustus 1°service terug vanaf 18 u t/m 19 u (tafel 2 uren)

2° service vanaf 20 u t/m 21.15 u 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                             

    

 

 

 

 

 

TAKE AWAY

TAKE AWAY  MOMENTEEL NIET MOGE

Bestellen op voorhand   - AFHALEN in restaurant Màs Brasa Smedenstraat 57                         

Afhalen op tussen 17.00u en 18.00 u                                                                                        

Bestellen op Mail : fleurcuines33@icloud.com  of SMS 0476/738.965 of 0476/677.919  

 

                                                                             

 

                                              

 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk meer nieuws

Más Brasa - 13,5/20 in de Gault&Millau

"Brasa veranderde van chef. Frederik Boussy kwam over van Cuines, 33 en waakt voortaan over potten en pannen in het herdoopte Más Brasa. Aan de stijlvolle, industriële look is niet veel veranderd. Ook de keuken behoudt zijn bistronomie signatuur. Chef Frederik Boussy wil andere accenten leggen met meer aanbod aan vis en andere mariene producten..."

Lees meer

Reserveer uw tafel

MÁS…….BRASA in bikini

Drie jaar na de opening van Brasa krijgt het spin-offrestaurant  van het trio jonge ondernemers dat Cuines33 in Knokke op de kaart zette een ingrijpende make-over en neemt Cuines-chef, Frederik Boussy, het roer over en wijzigt het concept en herdoopte het tot MÁS BRASA, Grilleria, Cevicheria.


Visbereidingen krijgen er een groter aandeel in het aanbod. Concreet verschijnt daarvoor een grote marmeren gekoelde visetalage in het midden van het restaurant waar dagverse seizoenvis, schaal-en schelpdieren zullen uitgestald liggen. Dagvers uiteraard ! Daarnaast krijgt het restaurant een homarium voor onder meer Europese kreeften.

Reserveer uw tafel

MÁS BRASA

brengt een assortiment à la carte bereidingen
’s Middags een lunch


RESERVATIES ENKEL VIA ONLINE OF TELEFONISCH OP 050.610061

TUSSEN 10 U EN 18.U
Aanvragen per mail zijn niet geldig.
Maximum 6 personen zijn mogelijk


 

Lees meer

Reserveer uw tafel