TAKE AWAY ZATERDAG 30 / 01 / 21
Bestellen vooraf - afhalen ts. 17 u en 18 u in restaurant Màs Brasa Smedenstraat 57 MAIL: fleurcuines33€icloud.com of SMS naar 0476/738.965 of 0476/677.919
BINNENKORT.............
Bestellen vooraf - afhalen ts. 17 u en 18 u in restaurant Màs Brasa Smedenstraat 57 MAIL: fleurcuines33€icloud.com of SMS naar 0476/738.965 of 0476/677.919
BINNENKORT.............
Bestellen op voorhand tot met 26/12 - AFHALEN in restaurant Màs Brasa Smedenstraat 57 Afhalen op 30/12 tussen 17.30u en 18.30 u en op 31/12 tussen 16u en 18 u Bestellen op Mail : fleurcuines33@icloud.com of SMS 0476/738.965 of 0476/677.919
Oester Sorlut natuur of oester Ponzu-vinaigrette 4 € / 5 e st. st. Gerookte palingmousse 6 € st. Imperial Heritage Caviar Ocietra 30 gr. 49 €
OUDEJAARSMENU à 69 € pp.
Salade van kreeft madras curry witloof
Velouté van aardpeer, prei, gerookte paling
Hertekalf knolselder, perzik, polentakroket, boschampignons
Ananas aan 't spit, caramel, yoghurt
"Brasa veranderde van chef. Frederik Boussy kwam over van Cuines, 33 en waakt voortaan over potten en pannen in het herdoopte Más Brasa. Aan de stijlvolle, industriële look is niet veel veranderd. Ook de keuken behoudt zijn bistronomie signatuur. Chef Frederik Boussy wil andere accenten leggen met meer aanbod aan vis en andere mariene producten..."
Drie jaar na de opening van Brasa krijgt het spin-offrestaurant van het trio jonge ondernemers dat Cuines33 in Knokke op de kaart zette een ingrijpende make-over en neemt Cuines-chef, Frederik Boussy, het roer over en wijzigt het concept en herdoopte het tot MÁS BRASA, Grilleria, Cevicheria.
Visbereidingen krijgen er een groter aandeel in het aanbod. Concreet verschijnt daarvoor een grote marmeren gekoelde visetalage in het midden van het restaurant waar dagverse seizoenvis, schaal-en schelpdieren zullen uitgestald liggen. Dagvers uiteraard ! Daarnaast krijgt het restaurant een homarium voor onder meer Europese kreeften.
brengt een assortiment à la carte bereidingen
’s Middags een lunch