VANAF 23 SEPTEMBER ZAL MAS BRASA
TERUG OPEN ZIJN VOOR LUNCH EN DINER
LUNCH ORDERS VAN 12 TOT 13u en DINER VANAF 18.30U
OP MA - DI - VRIJ - ZAT
MOGEN WIJ VRAGEN HET UUR VAN AANKOMST STEEDS STIPT TE RESPECTEREN.
LUNCH ORDERS VAN 12 TOT 13u en DINER VANAF 18.30U
OP MA - DI - VRIJ - ZAT
MOGEN WIJ VRAGEN HET UUR VAN AANKOMST STEEDS STIPT TE RESPECTEREN.
"Brasa veranderde van chef. Frederik Boussy kwam over van Cuines, 33 en waakt voortaan over potten en pannen in het herdoopte Más Brasa. Aan de stijlvolle, industriële look is niet veel veranderd. Ook de keuken behoudt zijn bistronomie signatuur. Chef Frederik Boussy wil andere accenten leggen met meer aanbod aan vis en andere mariene producten..."
Drie jaar na de opening van Brasa krijgt het spin-offrestaurant van het trio jonge ondernemers dat Cuines33 in Knokke op de kaart zette een ingrijpende make-over en neemt Cuines-chef, Frederik Boussy, het roer over en wijzigt het concept en herdoopte het tot MÁS BRASA, Grilleria, Cevicheria.
Visbereidingen krijgen er een groter aandeel in het aanbod. Concreet verschijnt daarvoor een grote marmeren gekoelde visetalage in het midden van het restaurant waar dagverse seizoenvis, schaal-en schelpdieren zullen uitgestald liggen. Dagvers uiteraard ! Daarnaast krijgt het restaurant een homarium voor onder meer Europese kreeften.
brengt een assortiment à la carte bereidingen
’s Middags een lunch