online reserveren

ONLINE RESERVEREN OPEN 

ga naar www.masbrasa.be of bel 0475.645214 of 050.610061

Voorlopig zal dit enkel mogelijk zijn voor avondservice (dinner).

Dinner met 2 services: 1° service tussen 18 u en 19 u

uw tafel zal ter uwer beschikking staan voor een duur van 2 uren

2° service vanaf 20 u tot 21.30 u

Maximum 4 personen per tafel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                             

    

 

 

 

 

 

TAKE AWAY

TAKE AWAY met PASEN

enkel gedurende paasverlof vrijdagen en zaterdagen

Bestellen op voorhand   - AFHALEN in restaurant Màs Brasa Smedenstraat 57                         

Afhalen op tussen 17.00u en 18.00 u                                                                                        

Bestellen op Mail : fleurcuines33@icloud.com  of SMS 0476/738.965 of 0476/677.919  

VRIJDAG 9 EN ZATERDAG 10 APRIL

Gedroogde Picanha, pan con tomates        14 €                                                                                            Witte asperges, handgepelde garnalen, zwarte olijf, pesto       19 €                                                            Tikka Masala chicken basmati rijst, kokos, youghurt, koriander        21 €                                                 Arroz negro, inktvis, lamsoor, tomaat, aioli                  21 €                                                                         Koude bouillon van aardbei en rabarber                  9 €                                                                                 

VRIJDAG 16 EN ZATERDAG 17 APRIL

Vitello Tonnato kalfsvlees, tonijn, rucola              19 €                                                                                 Salade van asperges, Iberico, parmezaan            19 €                                                                                Griet, bloemkool, aardappel, jus ui                         24 €                                                                                 Pasta pistacchio, kappertjes, ansjovis, pistache, schelpjes            21 €                                                     Churros, Macae chocolade,kaneel                 9 €

 

                                              

 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk meer nieuws

Más Brasa - 13,5/20 in de Gault&Millau

"Brasa veranderde van chef. Frederik Boussy kwam over van Cuines, 33 en waakt voortaan over potten en pannen in het herdoopte Más Brasa. Aan de stijlvolle, industriële look is niet veel veranderd. Ook de keuken behoudt zijn bistronomie signatuur. Chef Frederik Boussy wil andere accenten leggen met meer aanbod aan vis en andere mariene producten..."

Lees meer

Reserveer uw tafel

MÁS…….BRASA in bikini

Drie jaar na de opening van Brasa krijgt het spin-offrestaurant  van het trio jonge ondernemers dat Cuines33 in Knokke op de kaart zette een ingrijpende make-over en neemt Cuines-chef, Frederik Boussy, het roer over en wijzigt het concept en herdoopte het tot MÁS BRASA, Grilleria, Cevicheria.


Visbereidingen krijgen er een groter aandeel in het aanbod. Concreet verschijnt daarvoor een grote marmeren gekoelde visetalage in het midden van het restaurant waar dagverse seizoenvis, schaal-en schelpdieren zullen uitgestald liggen. Dagvers uiteraard ! Daarnaast krijgt het restaurant een homarium voor onder meer Europese kreeften.

Reserveer uw tafel

MÁS BRASA

brengt een assortiment à la carte bereidingen
’s Middags een lunch


RESERVATIES ENKEL VIA ONLINE OF TELEFONISCH OP 050.610061

TUSSEN 10 U EN 18.U
Aanvragen per mail zijn niet geldig.
Maximum 6 personen zijn mogelijk


 

Lees meer

Reserveer uw tafel